BørneIntra v2.19.1

Skovbørnehaven Nibsbjerghus

institutionsfoto.

Velkommen til Skovbørnehaven Nibsbjerghus

 

Om Skovbørnehaven Nibsbjerghus

Skovbørnehaven Nibsbjerghus er beliggende tæt ved skoven med udsigt over storåen. Her er natur og ude liv en stor del af hverdagen året rundt. Legepladsen er indrettet med bålplads, madpakkehytter, gynger i træerne og et uderum der lægger op til fantasi og leg.

Skovbørnehaven Nibsbjerghus er en børnehave med plads til 41 børn, fordelt på 2 stuer.

Skovbørnehaven Nibsbjerghus er en del af Midtbyens Børnehus som består af 4 afdelinger. At være et område som Midtbyens Børnehus, betyder at vi er 4 afdelinger med fælles ledelse. Sammen er vi et stærkt fællesskab, men vi prioriterer også at bevare de små enheder, hvilket giver tryghed og nærvær for børnene. Ud over Skovbørnehaven Nibsbjerghus, er Børnehuset Kærnen, Børnehaven Helgolandsgade og Vuggestuen Platanvej også en del af Midtbyens Børnehus.

 

Dagligdagen i Børnehaven

Kl. 6.30 åbner børnehaven, hvor vi serverer morgenmad frem til kl. 7.15.

Kl. 7.15 - 8.00 går vi ud på vores grupper. Formiddagen bruges på samling, aktiviteter og tur ud af huset.

Kl. 11.00 spiser vi frokost udendørs. Efter frokosten er der mulighed for en lur for de yngste, mens de ældste leger på legepladsen.

Kl. 13.30-14.00 starter vi med at spise frugt udendørs, derefter er vi på legepladsen

Kl. 17.00 lukker børnehaven

Om fredagen lukker børnehaven kl. 16.00

 

Madpakker

Barnet skal medbringe madpakke til frokost. Derudover skal der medbringes en formiddags- og eftermiddagsmadpakke. Hvert barn har en holder til deres drikkedunk i garderoben, så der altid er mulighed for at få noget at drikke. Når man er ude det meste af dagen, har man brug for en god madpakke, både formiddag, middag og eftermiddag.

 

Hvad skal medbringes til mit barn

Som forældre skal I sørge for at barnet har skiftetøj, samt overtøj efter årstiden. Det er en god ide med ekstra termotøj, regntøj og flyverdragter efter årstiden, da det kan være nødvendigt at skifte i løbet af dagen. I børnehaven har vi madrasser samt dyner og puder hvis barnet har brug for en middagslur Hvis barnet bruger ble, skal man selv medbringe bleer. Om sommeren følger vi rådene fra Sundhedsstyrelsen om solbeskyttelse og der informeres i institutionen.

 

Hvordan melder jeg mit barn ind i børnehaven

Barnet starter i børnehave d. 1. i den måned barnet fylder 3 år. Man skal som forældre selv opskrive sit barn til den børnehave man ønsker. Det gøres via pladsanvisningen. Læs mere om at skrive barnet op her    

I Midtbyens Børnehus kan vi også tilbyde Børnehaven Helgolandsgade og Børnehuset Kærnen.  Læs mere om Børnehaven Helgolandsgade her  og Læs mere om Børnehuset Kærnen her

Når dit barn er meldt ind i børnehaven, vil vi tage kontakt til jer. Den første kontakt sker ved at vi sender et velkomstbrev til jer i e-boks. Her vil vi informerer om hvilken stue dit barn skal på, samt andre praktiske informationer. I velkomstbrevet vil der fremgå et telefonnummer til personalet på stuen, hvor I kan aftale tid til et besøg.

 

Opstart i børnehave

En helt ny verden åbner sig for barnet, hvilket for nogle børn kan opleves som lidt af en omvæltning. Vi gør alt hvad vi kan, for at give barnet den bedste opstart. Som en del af indkøringen, er det optimalt for barnet, med nogle korte dage den første tid og det er derfor en god ide som forældre, at påregne tid til indkøring. Ved første besøg i børnehaven kan I aftale nærmere omkring indkøringen med personalet på stuen.

 

BørneIntra

BørneIntra er Holstebro Kommunes fælles kommunikationsplatform. Her vil relevante informationer fra fx ledelsen kunne læses og personalet vil ugentlig skrive om børnenes dagligdag, hvor der også vises billeder, selvfølgelig i overensstemmelse med GDPR. Alle forældre får en kode til BørneIntra tilsendt sammen med velkomstbrevet. Hvis dit barn tidligere har gået i institution i Holstebro Kommune, benyttes samme kode til BørneIntra forsat.

 

Særlige lukkedage og feriepasning

I Holstebro Kommune er der hvert år 5 uger med fællesferiepasning. Heraf er der 3 lukkedage: 5. juni, 24. og 31. december hvor der ikke er mulighed for pasning. De andre uger er fordelt på året.Læs mere om ferie i Holstebro Kommune her .

I Midtbyens Børnehus vil fællespasningen som udgangspunkt foregå i BUM, Mejdal. Hvis antallet af børn der skal passe er meget få, kan pasningen blive rykket til en anden institution i byen. Der vil i god tid op til hver feriepasningsperiode, blive sendt en forespørgsel på BørneIntra, om behovet for pasning.

 

Betaling

 Læs mere om priser og tilskud her   

   

Åbningstider

Mandag 6.30-17.00

Tirsdag 6.30-17.00

Onsdag 6.30-17.00

Torsdag 6.30-17.00

Fredag 6.30-16.00

 

Mulighed for 35- timers plads

Alle institutioner i Holstebro Kommune har mulighed for at tilbyde en modulplads. Pladsen er til dem der ikke har behov for pasning mere end 35 timer i ugen og dermed får mulighed for nedsat forældrebetaling. Læs mere om modulpladser her

I børnehaven har vi 5 pladser. Hvis du ønske en 35-timers plads til dit barn, er du velkommen til at kontakte Anja på tlf.: 96115952 eller skrive en besked på BørneIntra. Hvis ikke der er en ledig plads, er der mulighed for at blive skrevet op på venteliste.

 

Deltidsplads til børn af forældre på barselsorlov

Læs mere om deltidspladser til børn af forældre på barselsorlov her   

 

Kontaktoplysninger

I er altid velkomne til, at kontakte os for flere informationer, på et af nedenstående telefonnumre:

Skovbørnehaven: 96115959

Leder Casper Bach Christensen: 96116771

Viceleder Merete Holmgaard Tranberg: 96115951

Sekretær Anja Meyer Lørup: 96115952