BørneIntra v2.19.1

Nr. Felding skole og børnehus Troldhøj

Idrætsvej 28Skolevej 77500 Holstebro

Tlf.: 96115916

Tlf 2.: 96115917

Nr. Felding skole og børnehus

institutionsfoto.

Nr. Felding børnehus Troldhøj, er beliggende i naturskønne omgivelser med hal, sportsplads, skov, bæk og marker tæt på. Vi har en fantastisk legeplads med hyggekroge, hængekøjer"hestestald" klatretårn, bålplads mm.

Vi vægter et læringsmiljø i børneperspektiv. 

Det betyder, at børnene er medskaber af deres egen læring i et pædagogisk læringsmiljø det meste af hverdagen.

Som personalet og ledelsen har vi et fælles ansvar for at rammesætte og organisere hverdagen, i overensstemmelse med de styrkede læreplaner og Holstebro kommunes dagtilbudspolitik.  

Vi vægter udelivet højt og vi bruger uderummet meget i vores hverdag. Vi har friluftrådets grønne mærkningsorden for daginstitutioner "de grønne spirer".

 

Kort og godt vægter vi:

At børnehaven byder på forskelligartede rum, materialer og aktiviteter, hvor det enkelte barn kan udfordres til, at vælge og dyrke netop sin læringsstil.

At have særlig fokus på vores kerneopgave, de styrkede pædagogiske læreplaner, et forpligtende fællesskaber og anerkendelse er fundamentet.

I vores landsbyordning er vi fælles om, at sikre den røde tråd i overgangen fra børnehaven til skolen.

I Nr. Felding skole og børnehus,er alle velkommen til at byde ind med tanker, ideer og ønsker. Som udgangspunkt vil man blive mødt med: " GOD IDE, DET KAN VI GODT, VI SKAL BARE LIGE SAMMEN FINDE UD AF HVORDAN ". 

Vi har et tæt samarbejde med foreningslivet og lokal samfundet.

 

Lyder det ikke spændende? - kom forbi os eller ring hvis du vil vide mere.