BørneIntra v2.19

Seneste nyhed...

Børnehaven 2019 - 9 - 25

 

De store børn har været på biblioteket i dag.

Vi prøvede at programmere en gulvrobot til at gå rundt på en bane.

Når den landede på et punkt skulle vi gøre det vi landede på.

Det kunne være tal, bogstaver, en Pippibane, finde former og farver og lytte på rim og remser.

Børnene var meget optaget af det.

Tilsidst skulle vi finde Læssie, som er en læsedrage der spiser bøger.

Vi kiggede i kælderen - spørg jeres barn om vi fandt hende.

Det var en rigtig god oplevelse for alle med et program der var styret og som krævede noget af de store børns koncentration og viden.

se fotoalbum.

Opslagstavle...

 •  

  Ny leder af Midtbyens Børnehus

   

  1. oktober bliver Casper Bach Christensen leder af Midtbyens Børnehus i Holstebro. Han har været konstitueret leder samme sted siden februar.

   

  Det er et velkendt ansigt, der bliver leder af Midtbyens Børnehus den 1. oktober. 40-årige Casper Bach Christensen fra Holstebro har været konstitueret i samme stilling i omkring syv måneder. Og i næste uge kan han kalde sig for leder.

   

  Midtbyens Børnehus består af fire institutioner i Holstebro: Børnehaven Helgolandsgade, Skovbørnehaven Nibsbjerghus, Vuggestuen Platanvej og Børnehuset Kærnen.

   

  - Casper har i sin tid som konstitueret leder allerede leveret på et højt niveau, og jeg er sikker på, at han også fremover vil være et aktiv både i institutionen og i ledergruppen for dagtilbud. Derfor ser jeg frem til samarbejdet, siger Søren Buch, der er familie- og dagtilbudschef i Holstebro Kommune.

   

  Den kommende leder er uddannet pædagog, og siden har han taget en række faglige kurser samt Diplom i ledelse. Casper har også være viceleder og souschef - og som et lille kuriosum var han i sine unge år pædagogmedhjælper i Kærnen på Niels Kjeldsens Vej – samme sted som han nu bliver leder for.

   

  Men Caspers tilknytning til midtbyens institutioner stopper ikke her. Han fortæller, at han også har været vuggestuebarn på Platanvej og gået i børnehave i Helgolandsgade.

   

  - Jeg glæder mig til at føre Midtbyens Børnehus videre i samme retning, som institutionen har været på de sidste 2½ år. Jeg ser frem til i endnu højere grad at sætte dagsordenen i samarbejde med den kommende viceleder, forældrene og ikke mindst alle de gode og ihærdige medarbejdere, som Midtbyens Børnehus har, siger Casper Bach Christensen, og tilføjer:

   

  - Jeg har nydt og lært meget i den tid, jeg har haft som først viceleder og siden som konstitueret leder. Nu begynder en anden og spændende periode for mig, hvor jeg skal leve op til det nye mandat, som ansættelsesudvalget har givet mig.

   

  Casper Bach Christensen bor i Mejrup, hvor han også har arbejdet i mange år som pædagog. Han er gift med Anne Louise og far til Victor på 14 år og Bertram på 10 år.

   

  For Casper er fodbold den helt store passion. Han har spillet i 35 år, trænet mange fodboldhold i alle aldre og bidrager til det frivillige arbejde i Mejrup Foldbold.

   

   

  Flere oplysninger:

   

  Søren Buch, familie- og dagtilbudschef, 2070 1899

   

  Casper Bach Christensen, kommende leder af Midtbyens Børnehus, 5121 2672

   

  26-09-2019