BørneIntra v2.17

Måbjerghus Børnehave.

Velkommen!

Skiftende billeder

Måbjerghus er en kommunal Børnehave med plads til 80 børn i alderen 3-6 år.

Vi ligger i Ellebæk området i nærheden af Ellebæk- og Birkelundskolen.

Vi er uddannede i De Utrolige År(DUÅ) og bruger meget af vores tid sammen med børnene ude.

Vi har et fantastisk hus med mange kroge og vores egen gymnastiksal.

Læs mere om Måbjerghus under menuen og følg os gerne på Facebook også!

 

Seneste nyhed...

Fundamentet er lagt..

  Billede

Bh. Ellebæk, Wagnerhus og Måbjerghus var forleden samlet til Pædagogisk dag. Formålet var bl.a. at styrke samarbejdet på tværs af afdelinger, for på den måde at skabe de bedste forudsætninger for en fælles fremtidig retning. I pædagogfaget er vores personlighed det vigtigste arbejdsredskab – vi ”møder” dagligt mange forskellige ”typer” af børn, forældre og kolleger, og her er bevidstheden om egne styrker, antagelser, overbevisninger og erfaringer et syvmile-skridt i den gode retning.

 

Den bevidsthed hjælper Enneagrammet os på vej med. I lørdags tog vi hul på den enkelte typers kommunikationsformer – hvordan de enkelte typer kommunikativt inspirerer/irriterer andre. Og uanset om den enkeltes personales værktøjskasse relaterer til ”perfektionisten” eller ”entusiasten” – om man hører til typen der tænker før man taler, eller om man taler før man tænker, så var der mindfull-optankning til alle.

 

Medarbejderne har efterfølgende fået til opgave at evaluere dagens unikke udbytte og læring på skrift, og prøv at se hvad der allerede er ”tikket” ind…:

 

”Det er gået op for mig hvor komplekst det er, når man skal kommunikere, og vi er så forskellige, og har forskellige måder at modtage beskeder på”..

 

”Mine kolleger vil møde UT, som én der øver sig i, at sige fra i forhold til mange opgaver jeg har påtaget mig, på en respektfuld måde”.

 

”Jeg har lært om mig selv, at jeg nogle gange ”går solo” (skriver mine egne noter, ved siden af) i et gruppearbejde, hvis jeg ikke er enig om hvordan opgaven skal løses”.

 

…i det hele taget at indsigt i typernes måde at kommunikere på og viden generelt om typerne, kan mindske misforståelser, fordi vi netop har en viden om hinanden og hinandens forskellighed”.  

 

 

 

 

 

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag