BørneIntra v2.19.1

Velkommen i Bulderby

Billede

Vuggestuen Bulderby, er en afdeling af Mejruphus, der yderligere består af børnehaven Vimmerby. Vuggestuen er beliggende i et naturskønt område nær skov og å, i et dynamisk lokalområde, som er under kraftig udbygning.

Vuggestuen er normeret til 60 børn, fordelt på de 3 teams, Sydgården, Nordgården og Mellemgården.

Vi vægter omsorg og nærhed for det enkelte barn højt. Vi forsøger at skabe trygge rammer hvor genkendelighed for vuggestuebørnene er et af nøgleordene.

Gennem leg, samvær og aktiviteter forsøger vi at gøre børnene selvstændige, styrke deres selvværd og lære dem at omgåes andre børn på tværs af alder. Vi bruger de iagttagelser, vi gør, til at tilgodese det enkelte barns behov.

Vi finder det værdifuldt, at børnene er nysgerrige og har lyst til at fordybe sig og udfolde sig kreativt.

Derfor er det vigtigt, at der skabes plads og rum til disse aktiviteter.

Her er processen vigtigere end resultatet.

Naturen og udelivet lægger vi også meget vægt på. Derfor er det vigtigt, at de muligheder vi giver børnene på legepladsen er optimale. Vi ønsker at give børnene sansemæssige og motoriske oplevelser og gennem udelivet styrke deres immunforsvar og øge deres sundhed.

Seneste nyhed...

Genoplukning og god påske!

Kære forældre.

 

Her en kort opdatering på genåbingen af Mejruphus.

Via nedenstående link kan I finde den officielle udmelding i forhold til den samlede genoplukning af dagtilbud i Holstebro Kommune.

https://www.holstebro.dk/nyhedsoversigt/boern-unge-og-familie/nyhed/arbejder-paa-en-tryg-genaabning-af-skoler-og-dagtilbud?PID=24462&M=NewsV2&Action=1&NId=9607&NewsCategory=Familie%2c++b%c3%b8rn+og+uddannelse

 

Vi er på arbejde i disse dage for at blive klar til i næste uge, og I vil løbende blive opdateret med hvad vi ved og hvad i og vi skal forholde os til.

 

God påske!

 

Elsebeth og Kristian

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag