BørneIntra v2.16

Seneste nyhed...

Nyhedsbrev Sept. 2017

  Billede

Kære forældre i Børnehaven Vimmerby

 

Lige en opdatering fra os i ledelsen.

 

Først en stor tak til de af jer der deltog i vores indvielse fredag d. 8/9! – vi ser tilbage på en god eftermiddag præget af valgår og ventetid – men især trylleri, hygge og hotdogs!

 

Stor tak til bestyrelsen for opbakning og hjælp til afvikling.

 

Legepladsen begynder stille og roligt at tage form, kom og kig, og husk I også er meget velkomne uden for åbningstid.

 

Som tidligere skrevet ud er den daglige dialog vores vigtigste redskab til I at blive bedre i vores opgaveløsning. Vi er lige nu ved at rette strukturer og planlægning til i hverdagen, så vi understreger lige endnu engang at er der noget I ikke forstår eller undrer jer over så kontakts os – i første omgang personalet på de forskellige teams, og efterfølgende os i ledelsen. I er vores vigtigste samarbejdspartner og det er jeres børn vi er her for!

 

Personalegruppen er startet op på Uddannelsen i DUÅ og vi ser frem til at dette forløb, kommer til at skabe værdi i det pædagogiske arbejde og for jer som forældre. Er I nysgerrige på De Utrolige År findes, der flere oplysninger på Holstebro Kommunes hjemmeside og vi har i børnehaven indkøbt en forældrebog, der kan tjene som inspiration til forældre opgaven. Den er I velkomne til at låne.

 

I forhold til planlægning af efterårsferien, så vil vi fortsat gerne vide om og hvornår jeres barn kommer, det kan meldes ind via børneintra, især i børneintra app’en er det let og overskueligt. Sidste frist var mandag, men det letter vores planlægning af ugen at vide så meget som muligt om fremmødet – tak!

 

Elsebeth og Kristian.

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag