BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Skovbørnehaven Nibsbjerghus

Skiftende billeder

 

I skovbørnehaven Nibsbjerghus er vores kerneopgave:

"At skabe rum for børns trivsel og udvikling"

Seneste nyhed...

08.11.2020 : Info om kommende Tema

Kære Forældre

 

I ugerne 44-47 påbegynder vi Temaet Kunst og kultur. 

I den forbindelse har vi valgt, at fokusere på sagnet om Sct. Jørgen og dragen. Udgangspunktet for dette valg har været at, sagnet fylder meget i vores by Holstebro. Vi kender ham fra vores våbenskjold, den flotte skulptur på store torv, vi har mange gader og foreninger opkaldt efter Sct. Jørgen, endda en skole. Faktisk ser vi ham lige udenfor lågen, der han også er afbilledet på afmærkningerne, på diverse ruter i skoven. Han er lidt over det hele, det gør ham til et fint fokus, når man som børnehave barn skal arbejde med et tema som kunst og kultur.

Ligesom historien ”da Oskar fik pinde øjne” får vi forhåbentlig alle Sct. Jørgen og drage øjne. 

Vi har dog også en lille tanke på at få jer som familie med på Sct. Jørgen bølgen. Vi har fundet en lille fin beskrivelse af sagnet, så man som mor og far har en chance for at tale med, når historien om dragen og Sct. Jørgen forhåbentlig finder vej hjem til jer. – se vedhæftet fil.

Ligeledes kunne vi godt tænke os at få jer med på legen med ”Sct. Jørgen og dragen” ved, at i som familie går på opdagelse efter Sct. Jørgen og dragen, i skal simpelthen have Sct. Jørgen og dragen øjne. Hvis i finder ham, kunne vi godt tænke os, et billede af jer sammen med jeres fund.

 Så laver vi nemlig en fin HALL OF FAME væg med alle jeres fine Selfie billeder med Sct. Jørgen og dragen.

 

Skulle man have interesse i flere af vores pædagogiske overvejelser for Temaet. Kan SMTTE modellen findes på Intra.  

Vi glæder os …

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag