BørneIntra v2.19

Seneste nyhed...

03.12.2018: Det sørme, det sandt, DECEMBER

  Billede

Endelig kom det længe ventet brev fra Julemanden. 

Manse,musse, Molly og hr. Mortensen var blevet afleveret ved julemandens hus. Julemanden skrev, at de lavede en frygtelig masse ballade i værkstedet og at han virkelig havde brug for vores hjælp, hvis han skulle nå det hele til Jul. Han havde virkelig ikke tid, til også at passe 4 drillenisser, så nu fik vi dem altså på ferie her. 

Afsted det gik op til julemandens hus, for vi kunne jo i fællesskab huske, at det var en opgave, der skulle løses med det samme. At indfange 4 drillenisser kræver faktisk i snit 40 børn. Fundet blev de heldigvis, men ikke samme sted som sidst- drillerierne var igang. 

Da vi kom ned i Børnehaven hang der en pose fyldt med slik fra julemanden, som tak for, at vi ville påtage os opgaven igen i år.

De første 4 børn, der skal have nisserne med hjem er følgende : Alfred, Sigolen,Clara Marie og Matti og mon ikke de holder godt om nisserne i nat. For om natten sker der bare ting og sager. 

Jul er traditionernes tid, vi husker og glædes i fællesskab. Se billederne og spørg børnene hvordan vi finder ud af hvor nisserne skal hen....

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag