BørneIntra v2.16

Velkommen til Midtbyens Børnehus, en verden med pædagogisk idræt.

Midtbyens Børnehus består af to afdelinger Vuggestuen Platanvej og Børnehaven Helgolandgade. Begge institutioner er certificeret Pædagogisk idrætsinstitutioner.

 

Pædagogisk idræt?

Pædagogisk idræt vil sige at vi har ekstra fokus på bevægelse i hverdagen, det kan ses i vores indretning af institutionerne samt i vores daglige aktiviteter med børnene. Vi har i vores uddannelsesforløb lært at opdele bevægelsesaktiviteterne i mindre dele, så vi nu kan præciserer formålet med bevægelseslegene, hvad end vi ønsker at have fokus på den fysiske, sociale, kognitive (tænkningen) eller psykiske del af legen. Dette gør, at vi lettere kan opstilel en aktivitet der f.eks. tilgode ser børn der har behov for at lære de sociale spilleregler, så som at samarbejde eller det at kunne give plads til andre i en stillet opgave. 

 

Også alt det andet...

Nu har vi slået et slag for pædagogisk idræt men bare roligt, der er skam stadig masser af tid og rum til omsorg, nærvær, perlepilleri, leg med dukker, klippe klistre aktiviteter, bål aktiviteter, hygge på legepladsen og alt det andet som et mangfoldigt institutions liv skal byde på. Vi krydre bare hverdagen med lidt ekste bevægelse.

 

Geografisk placering

Som nævnt består Midtbyens Børnehus af afdeling Vuggestuen Platanvej og afdeling Børnehaven Helgolandsgade. Begge institutioner er centralt beliggende med gå afstand til gågaden. Ude til venstre kan I klikke på den ønskede afdeling for yderlig information.  

 

Spørgsmål eller lyst til at se stedet?

Hvis I har spørgsmål eller behov for en plads i vuggestuen eller børnehaven, så er I altid velkomne til at ringe til os, og vi vil til enhver tid gerne aftale et besøg, så I kan komme og se institutionerne. Det er vigtigt, at man som forældre har en god mavefornemmelse med stedet.

 

Vi ses, hilsen os i Midtbyens Børnehus.  

 

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag