BørneIntra v2.19

Velkommen til Børne Universet Mejdal

Skiftende billeder

Skovbørnehaven for børn på 3-5 år.

Børnehavebørn samles i Bjørnegrotten i deres sidste børnehaveår.

Seneste nyhed...

Sjov i gågaden fredag d. 29/11 kl. 12.30

Sjov i gågaden fredag d. 29/11 2019 kl. 12.30

 

Vi har igen i år fået lov at lave BUMs lille julekoncert: ”Sjov i gågaden” på tilskuertrapperne foran Musikteatrets storskærm. Denne event bidrager til vores vision om at børnene får ”Et minde for livet” og dagen danner rammen om aktiviteter som indeholder flere af vores værdiord: Begejstring og Fællesskab.

 

Vi er taknemmelige for den massive opbakning familierne gennem årene har udvist ved at møde talstærkt op til julekoncerten og vi vil sørge for at vores event bliver gennemført med den tryghed og ansvarlighed som børnene har brug for.

 

På pladsen bliver derfor opsat navneskilte på børnenes grupper. Efter koncerten sætter alle børn sig ned og Musik-Anja guider i mikrofon hvilke børnegrupper må afhentes hos personalet. Hvis I som forældre ønsker at afhente jeres barn direkte efter koncerten ved Musikteatret er det et krav at BUMs personale bliver informeret herom inden, der bliver ophængt skemaer i afdelingerne senere i denne måned. Børnene får alle en BUM trafikvest på og denne afleveres til gruppens personale når man melder sit barn afhentet. Det er vigtigt at dette respekteres!

 

Der er selvfølgelig personale til at følge resten af børnene tilbage til BUM indtil normal lukketid :-)

 

MVH personalet

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag