BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Børne Universet Mejdal

Skiftende billeder

Skovbørnehaven for børn på 3-5 år.

Børnehavebørn samles i Bjørnegrotten i deres sidste børnehaveår.

Seneste nyhed...

Skovbørnehavens musikdag

Fælles musikdag for børnehaven og vuggestuen

  Billede

4 blandet musikgrupper på skift til musik i Spejderhytten.

Vi startede med gymnastik til 5 forskellige stykker klassisk musik(vi tæller pulsslag og takter i musikken mens vi laver øvelser til): 1. Vi var små blomsterfrø som  krøb sammen og dernæst sprang ud. 2. Vi lavede fingergymnastik hvor fingrene på skift "kysser" hinanden mens vi tæller rytmen. 3. Vi lavede rakethyl lyd og laver eksplosiv bevægelser med armen(børnene kan være Spiderman som skyder med spindelvæv eller Elsa fra Frost som skyder med is. 4. Vi øver swing med armene og bløde rytmiske bevægelser(vi efterligner vindens susen og laver regnbue) 5. Vi laver grimasser og bevægelser som Giraf og Tiger.

Bagefter fik alle børn to spisepinde som vi bruger som rytmepinde/trommestave. Vi leger kommandoleg med "pludder pladder" på gulvet og forskellige figure som kaninører, rakethyl, Pinocchio næse, bogstaver som L, V, T og X. Så sang vi rytmesangen:"Vi siger goddag og Hej med dig - klik klik" og leger med dynamik og temposkift.

Dernæst sang vi 3 fagtesange fra musikkortene i æsken: "Hjulene på bussen","Mon du bemærket har" og "Her er højre her er venstre".

Til slut farvelsang hvor børnene skal lytte efter deres navn før de må forlade lokalet.

Tak for i dag. Hilsen Musik-Anja

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag