BørneIntra v2.17

Velkommen til Børne Universet Mejdal

Skiftende billeder

Skovbørnehaven for børn på 3-5 år.

Børnehavebørn samles i Bjørnegrotten i deres sidste børnehaveår.

Seneste nyhed...

På tur i Odinteateret🎭

Tirsdag skal alle de ældste, dvs årgang 2013  på tur ud til Odinteateret for at se forestillingen Tout Neuf. Vi kører med bus fra skoven kl. 10:30 og forventer at være hjemme igen ca. Kl. 12:15.

 

HUSK!! Rygsæk til madpakken og drikkedunk.🎭

Opslagstavle...

 •  

  Send ikke beskeder til personalet i BUM via Børne Intra, da der kan gå flere dage imellem at personalet checker Børne Intra.

  24-08-2016
 •  Opslagstavleikon

  Hvis der skal ændres stamoplysninger i BørneIntra, er det desværre ikke nok selv at gøre det her på siden.

  De eller den forældre, som har fælles folkeregister-adresse med barnet kan selv logge på den digitale pladsanvisning og rette det til.

  Hvis du ikke har fælles folkeregister-adresse med dit barn, skal du ringe på pladsanvisningen og bede dem rette oplysningerne for dig.

  24-08-2016
 •  Opslagstavleikon

  Forældrekaffe i BUM

  I forbindelse med forældrekaffe arrangeret af forældrerådene opfordrer BUM og bestyrelsen til, at man mødes og hygger med børnene og får en kop kaffe/te.

  Som praksis har været indtil nu, er der blevet serveret kage til disse arrangementer, hvilket i nogen sammenhæng har givet anledning til unødvendige konflikter i forhold til børn og deres indtag af kager.

  Den danske kultur forbinder hygge med, at der serveres en form for mad og derfor opfordrer vi til, at der kan serveres frugt, gulerodsstave eller lignende fremover.

  Fortsat ser vi det som en god mulighed, at der i forbindelse pædagogiske formål bages og serveres diverse.

  Vi håber, at der fortsat støttes godt op om forskellige arrangementer, hvor I vil komme og hygge jer sammen med børnene og de andre forældre.

  På vegne af BUM og bestyrelsen
  Simon Tang.

  24-08-2016