BørneIntra v2.17

Velkommen til Børne Universet Mejdal

Skiftende billeder

Skovbørnehaven for børn på 3-5 år.

Børnehavebørn samles i Bjørnegrotten i deres sidste børnehaveår.

Seneste nyhed...

Skovens musikdag 15/3

4 hold på skift til musik i spejderhuset

  Billede

Vi startede med navnesang:"Hvad  hedder du? Hvad siger du? Nå ja Det var det hun sagde - hun hedder Mathilde Mathilde Mathilde!" Alle børn skulle på skift sige deres navn mens alle andre gentog navnet 3 gange.

 

Så fik alle et rasleæg og vi sang et lille rim som klappes i pulsrytmen:"Vi skal ha musik i dag - musik i dag- musik i dag! Vi skal ha musik i dag - musik i dag - ja ja!" Vi gentog rytmerimet mens vi raslede i takt med ægget.

 

Så havde vi "Rejsekufferten" fremme. Vi sang kuffertsangen og havde 4 musikæsker fremme:"Hvis du ser en krokodille i dit badekar, Sørøverbanden, Første gang jeg så mit land og Seks små kameler gik en lille tur." Børnene skiftes til at vælge en musikæske( hvis de er gode til at have en stille hånd oppe - altså øver sig på ikke at sige mig mig mig - afvente tur) og så må det pågældende barn dele rekvisitterne ud til sangen til sine venner.

 

Så havde vi en bevægelsesleg hvor alle hopper, tramper, drejer, lister, klapper o.s.v.

 

Til slut farvelsangen:"Vi siger farvel og tak for i dag - snart vil Frida jo liste af. Tak for glade smil og godt humør min lille ven - og vi ses jo snart igen!" Børnene må liste ud når de hører deres navn blive sunget.

 

Tak for en dejlig dag! Hilsen musik-Anja

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag