BørneIntra v2.18

Nørrelandskirkens Børnehus

Lyksborgvej 2B7500 Holstebro

Tlf.: 96115440

Nørrelandskirkens Børnehus

Velkommen..

Skiftende billeder

Ethvert menneske er ubetinget værdifuldt og skal mødes med værdighed og respekt. 

 

Vi prioritere højt at have tid og ro til det enkelte barn og dets familie.

 

Børnehuset er en integreret institution for børn i alderen 0-6 år. Der er plads til 43 børnehavebørn og 36 vuggestuebørn. Fordelt på 3 vuggestuegrupper og 2 børnehavegrupper.

 

Bygningerne er lyse og rummelige med en lys og venlig atmosfære. Udover grupperum og fællesrum er der små utraditionelle hyggekroge, en sal samt ekstra rum til leg m.m. Legepladsen består af store grønne områder opdelt i rum af træer, buske og bygninger.

 

I Nørrelandskirkens Børnehus arbejder vi meget med bevægelse og udeliv og har også Grønne Spirer Flag. Vi har stor fokus på sproget i vores daglige arbejde, hvor personalegruppen bla er uddannet i Sprog i Samspil. Derudover arbejder alle ansatte ud fra en faglig anerkende tilgang til mennesker, og uddannet i De utrolige år. Målet med DUÅ er bla at styrke personalegruppens evner til at opbygge og styrke positive relationer mellem børnene indbyrdes og mellem børnmene og de voksne. DUÅ er forankret i en positiv, anerkendende og relationel tilgang.

 

Vi har madordning for både vuggestue og børnehave. Vi tilbyder en lækker, sund og varieret frokost, tilberedt i vores eget køkken af en uddannet økonoma.

 

I Nørrelandskirkensbørnehus har vi fokus på livets små mirakler!

 

Læs mere om Nørrelandskirkens Børnehus under punktet "om institutionen".

Seneste nyhed...

Bestilling og betaling af for- og eftermiddagsmad

Bestilling af for- og eftermiddagsmad

Nu kan for- og eftermiddagsmad bestilles og betales via Mobilpay.

Når man overfører beløb skal der i teksten stå: Navn på barnet – Stue – dato for den første dag man skal have ”frugt” med.

Eksempel: Hans – Solsikken – 010517

I er stadig velkommen til at bestille personligt eller over telefon, ved Kristina. Betalingen skal som udgangspunkt være via Mobilpay

Nr. der skal betales til: 53575

Har i spørgsmål, skal i ikke tøve med at spørge personalet