BørneIntra v2.19

Nørrelandskirkens Børnehus

Lyksborgvej 2B7500 Holstebro

Tlf.: 96115440

Nørrelandskirkens Børnehus

Velkommen..

Skiftende billeder

Ethvert menneske er ubetinget værdifuldt og skal mødes med værdighed og respekt. 

 

Vi prioritere højt at have tid og ro til det enkelte barn og dets familie.

 

Børnehuset er en integreret institution for børn i alderen 0-6 år. Der er plads til 43 børnehavebørn og 48 vuggestuebørn. Fordelt på 4 vuggestuegrupper og 2 børnehavegrupper.

 

Bygningerne er lyse og rummelige med en lys og venlig atmosfære. Udover grupperum og fællesrum er der små utraditionelle hyggekroge, en sal samt ekstra rum til leg m.m. Legepladsen består af store grønne områder opdelt i rum af træer, buske og bygninger.

 

I Nørrelandskirkens Børnehus arbejder vi meget med bevægelse og udeliv og har også Grønne Spirer Flag. Vi har stor fokus på sproget i vores daglige arbejde, hvor personalegruppen bla er uddannet i Sprog i Samspil. Derudover arbejder alle ansatte ud fra en faglig anerkende tilgang til mennesker, og uddannet i De utrolige år. Målet med DUÅ er bla at styrke personalegruppens evner til at opbygge og styrke positive relationer mellem børnene indbyrdes og mellem børnmene og de voksne. DUÅ er forankret i en positiv, anerkendende og relationel tilgang.

 

Vi har madordning for både vuggestue og børnehave. Vi tilbyder en lækker, sund og varieret frokost, tilberedt i vores eget køkken af en uddannet økonoma.

 

I Nørrelandskirkensbørnehus har vi fokus på livets små mirakler!

 

Læs mere om Nørrelandskirkens Børnehus under punktet "om institutionen".

Seneste nyhed...

Leder ansat

Nørrelandskirkens Børnehus får ny leder

 

1. august 2019 bliver første arbejdsdag for Lene Rasmussen i det nye job som leder af Nørrelandskirkens Børnehus. Hun har tidligere været konstitueret leder af Børneliv Nord og pædagogisk udviklingskonsulent i Børn og Unge.

 

 

Det er et kendt ansigt, der nu sætter sig i stolen i Nørrelandskirkens Børnehus. Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Lene om flere opgaver i Holstebro Kommune. Jeg glæder mig til samarbejdet og ser frem til, at Lene vil fastholde det høje faglige niveau og gode arbejdsmiljø, der er i Nørrelandskirkens Børnehus, siger familie- og dagtilbudschef, Søren Buch.

 

Daginstitutionen er selvejende, og derfor er det bestyrelsen for Nørrelandskirkens Børnehus, der har tilbudt Lene Rasmussen ansættelse.

 

Vi har ansat Lene, fordi hun har vist højt niveau i sine hidtidige ansættelser, hvor hun har vist, at faglighed og ledelse kan gå hånd i hånd. Lene har et godt blik for børneperspektivet og har til sine samtaler hos os allerede talt sig ind i værdigrundlaget for Nørrelandskirkens Børnehus. Jeg glæder mig ligesom Søren Buch til samarbejdet, siger bestyrelsesformand Birthe Fredsgaard.

 

Lene Rasmussen har i mange år arbejdet med ledelse, strategi, udvikling, læring og pædagogik, bl.a. i kommunens Pædagogiske Ressourceteam, Støttepædagogkorpset og senest som konstitueret leder af Børneliv Nord.

 

Undervejs har hun opnået forskellige certificeringer og diplomuddannelser i bl.a. pædagogik og ledelse.

 

Jeg glæder mig til at møde børn og forældre og til samarbejdet med en engageret og faglig dygtig personalegruppe. Jeg har tidligere samarbejdet med Nørrelandskirkens Børnehus og ser frem til at tage del i det fortsatte arbejde med at skabe trygge og læringsrige rammer for børn og personale, siger den kommende leder.

 

Lene Rasmussen er oprindelig uddannet pædagog og var i mange år ansat i Skjoldgårdens Vuggestue og Børnehave, inden hun blev sprogvejleder og senere udviklingskonsulent for flersprogede småbørn i dagtilbud.

 

Venlig hilsen

Søren Buch
Familie- og dagtilbudschef