BørneIntra v2.19.1

Krøyerhaven

Krøyerhaven er en integreret institution med plads til 24 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn.

Billede

Seneste nyhed...

Grønne Spirer 2020

  Billede

Vi har her til morgen modtaget et nyt certifikant samt nyt flag i forbindelse med vores arbejde med De Grønne Sprier.

Vi forsøger hver dag at tiltænke naturen ind i vores hverdag og udfordre børnene på deres sanser, motorik såvel som deres læring i og med naturen. Dette har ført til endnu et bevis, grundet mange gode stunder børn og voksne imellem, som vi er meget stolte af.

 

I brevet som både er tilsendt os og borgmesteren står der bl.a. således:

"I Krøyerhaven har de haft et år spækket med naturaktiviteter, der har bragt børnene tættere på naturen og hinanden. De har blandt andet afholdt skraldedag, hvor alle børnene var ude at samle skrald i store sække. Ved hjælp af deres sanser fik de en ny viden om nedbrydningsprocesser af affald i naturen og en forståelse af at det er vigtigt at holde vores natur fri for plastik og andet skrald det tager mange år for den at nedbryde. De har også arbejdet med et høst-tema. Her har de sået, passet og høstet deres egne afgrøder. Temaet sluttede ved at børn og voksne fik lov til at smage de tilberedte afgrøder. Her fik nogle børn smagt på noget nyt, og de fik udviklet deres "mad-modighed" samtidigt med at de fik en større forståelse for madens vej fra jord til bord. Det fremgår tydeligt af institutionens ansøgning, at både børn og voksne har haft nogle rigtig gode stunder sammen i naturen. Vi er på den baggrund glade for at kunne tildele krøyerhaven Det Grønne Spirerflag."

 

Vi glæder os til endnu et spændende år med endnu mere fokus på vores grønne arbejdei form at et nyudviklet årshjul som indtil videre har båret præg af vores fugleprojekt.

 

Tak til jer forældre for god opbakning.

 

__________________________________________

Vi afholder på mandag den 03.02.2020 kl. 09.30 flaghejsning af det nye grønne flag, for børnene samt personalet.

__________________________________________

 

Med glædelige hilsner personalet i Krøyerhaven

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag