BørneIntra v2.19.1

Grøftekanten

Kirkevænget 2, Tvis7500 Holstebro

Tlf.: 96115857

Velkommen i Grøftekanten

Skiftende billeder

 

 

Er du blevet nysgerrig efter at vide mere om Grøftekantens dagligdag, arbejdsmetode, værdier, nyheder eller blot se fotografier så er du velkommen til at gå på opdagelse i vores hjemmeside.

Seneste nyhed...

vedr. Corina virus

Denne information erstatter tidligere information om Corona/ COVID-19

 

Sundhedsstyrelsen har nu udvidet målgruppen for hvem der skal blive hjemme.

 

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at alle der har været i et af de særlige risikoområder og er kommet hjem fra og med den 2. marts skal blive hjemme i to uger.

 

Dvs. hvis der er en i hustanden, der har rejst i de særlige risikoområderne og er kommet hjem fra og med d. 2. marts, skal denne person holde sig fysisk adskilt fra resten af hustanden i 2 uger efter hjemkomst.

 

Hvis personen, der har rejst i de særlige risikoområderne og har været i direkte kontakt med sine familiemedlemmer efter hjemkomsten, anbefaler Sundhedsstyrelsen, at de OGSÅ bliver hjemme i to uger.

 

Holstebro Kommune følger denne anbefaling, det betyder:

 

  • Hvis en i jeres hustand er kommet hjem fra et af de særlige risikoområder fra og med d. 2. marts, og IKKE har været adskilt fra resten af hustanden, skal hele hustanden blive hjemme i 2 uger fra hjemkomstdatoen. Dvs. dit barn/dine børn må ikke komme i skole og daginstitution 14 dage fra hjemkomstdatoen

 

  • Bemærk at Sundhedsstyrelsen lørdag d. 7 marts har udvidet de særlige risikoområder med yderligere to regioner i Italien. De særlige risikoområder ændrer sig løbende, men er aktuelt seks provinser i Norditalien (Lombardiet, Emilia-Romagna, Piemonte, Veneto, Valle d’Aosta (NY) og Marche (NY)) hele Iran, hele Kina samt den nordlige del af Sydkorea. I bedes derfor løbende holde jer orienteret om risikoområder på Sundhedsstyrelsens hjemmesiden. risikoområder

 

Hvis I med baggrund af ovenstående skal holde jeres børn hjemme, bedes I kontakte skolen eller institutionen og meddele dette via AULA, Børneintra eller telefon. For elever vil fraværet blive registreret som lovligt fravær.

 

Sundhedsstyrelsen har udarbejdet en spørgsmål/svar side, hvor i kan finde information om Corona /COVID-19. Link til side.  

 

På Holstebro Kommunes vegne

 

Claus Brandt, Vicekommunaldirektør

 

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag