BørneIntra v2.15

Pasning i Holstebro Kommune

Hvem skal passe dit barn og hvordan skal det passes?

 Skiftende billeder

 

I Holstebro Kommune tilbyder vi mange forskellige muligheder for børnepasning, afhængigt af dit barns alder og behov. Vi lægger vægt på god kvalitet og fleksible muligheder. Vi vil gerne medvirke til, at sikre dit barn den rigtige pasning til den rigtige tid. For at hjælpe dig, har vi samlet alle oplysninger om børnepasning på Holstebro Kommunes hjemmeside - følg linket herunder.

Vi fortsætter med at udvikle kvaliteten
Holstebro Kommune råder over godt 6300 pladser til børnepasning. Der er ca. 900 dagplejepladser, 52 institutioner og andre pasningstilbud for børn i forskellige aldre. Der sker løbende en pædagogisk udvikling, en geografisk tilpasning og en udbygning af vores pasningstilbud, for at imødekomme forældres ønsker og behov.

Seneste nyhed...

Information om Børneåbningen – Kulturhovedstad Aarhus 2017

Fredag d. 20.01.2017 bliver Børneåbningen afholdt. Tusindvis af børns samles fra i alt 19 kommuner i Region Midtjylland. Dette sker for at fejre åbningen af Europæisk kulturhovedstad 2017. Det er første gang nogensinde, at en Europæisk kulturhovedstad som Aarhus, afholder en enestående Børneåbning.

  Billede


Kære institutioner, forældre og børn.

450 børn fra Holstebro Kommunes dagtilbud og indskoling deltager i denne dag. Holstebro kommer til at boble af glade børnestemmer.
Formålet med dagen er at børn rundt fra kommunens institutionerne kan komme og udstille forskellige projekter de har arbejdet med rundt i institutionerne. Dette sker under temaet Ønskelandet, og Holstebro deltager med dans, billedkunst og tegning.
Hele denne skønne dag, vil blive rundet af med en koncert afholdt af Alberte Winding, hvor forældre er velkomne til medbringe deres børn til at brag af en musikoplevelse. Programmet for dagen ses herunder. Vi glæder os meget til at fejre denne begivenhed med jer.

 

OBS! Billetter til koncerten med Alberte Winding er desværre udsolgt.

 

Program:

Kl. 09.30 – 10.00   Ankomst til ”Slagteriet” (Slagterigrunden på Struervej)

Kl. 10.00 – 11.00   Der vil være forestillinger fra forskellige institutioner. Der vil være lidt godt til ganen og mulighed for at se institutionernes udstillinger.

Kl. ca. 11.00         Tak for i dag og kom godt hjem til børn og pædagoger fra institutionerne.

Kl. 16.00 – 16.45   Alberte Winding kommer og afholder koncert på ”Slagteriet”
 

Venlig hilsen Børnekulturgruppen Holstebro Kommune

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag