BørneIntra v2.12

Pasning i Holstebro Kommune

Hvem skal passe dit barn og hvordan skal det passes?

 Skiftende billeder

 

I Holstebro Kommune tilbyder vi mange forskellige muligheder for børnepasning, afhængigt af dit barns alder og behov. Vi lægger vægt på god kvalitet og fleksible muligheder. Vi vil gerne medvirke til, at sikre dit barn den rigtige pasning til den rigtige tid. For at hjælpe dig, har vi samlet alle oplysninger om børnepasning på Holstebro Kommunes hjemmeside - følg linket herunder.

Vi fortsætter med at udvikle kvaliteten
Holstebro Kommune råder over godt 6300 pladser til børnepasning. Der er ca. 900 dagplejepladser, 52 institutioner og andre pasningstilbud for børn i forskellige aldre. Der sker løbende en pædagogisk udvikling, en geografisk tilpasning og en udbygning af vores pasningstilbud, for at imødekomme forældres ønsker og behov.

Seneste nyhed...

Husk folkeafstemning d. 3. december 2015

  Billede

Husk folkeafstemning d. 3. december 2015

Opslagstavle...

 •  

  Rumlesjov, leg og bevægelse på Holstebro børnebibliotek

   

  I september og oktober 2015 blev der afholdt ”Rumlesjov på børnebiblioteket” i et samarbejde mellem Holstebro Børnebibliotek,  Børn og Unge samt Pædagoguddannelsen fra VIA i Holstebro.

   

  I løbet af ”Rumlesjov på børnebiblioteket har studerende fra pædagoguddannelsens Sundhedsfremme- og bevægelseslinje arrangeret tre sjove formiddage med aktiviteter for 3-6-årige børn, deriblandt børnezumba i Lillesalen, tovtrækning i bibliotekssalen, smagsprøver i Rådhushallen samt sanseoplevelser, rumlemassage og rumleskattejagt i børnebiblioteket. Mere end 200 børnehavebørn fra 8 forskellige institutioner deltog med stor fornøjelse i aktiviteterne og gik derfra med æbler og postkort om Rumlesjov.

   

  Det forventes, at "Rumlesjov på børnebiblioteket" gentages i 2016, og der arbejdes på fortsat at udvikle konceptet.

  Skrevet af: Karen Marie Krogh Pedersen d. 29-10-2015