BørneIntra v2.14

Pasning i Holstebro Kommune

Hvem skal passe dit barn og hvordan skal det passes?

 Skiftende billeder

 

I Holstebro Kommune tilbyder vi mange forskellige muligheder for børnepasning, afhængigt af dit barns alder og behov. Vi lægger vægt på god kvalitet og fleksible muligheder. Vi vil gerne medvirke til, at sikre dit barn den rigtige pasning til den rigtige tid. For at hjælpe dig, har vi samlet alle oplysninger om børnepasning på Holstebro Kommunes hjemmeside - følg linket herunder.

Vi fortsætter med at udvikle kvaliteten
Holstebro Kommune råder over godt 6300 pladser til børnepasning. Der er ca. 900 dagplejepladser, 52 institutioner og andre pasningstilbud for børn i forskellige aldre. Der sker løbende en pædagogisk udvikling, en geografisk tilpasning og en udbygning af vores pasningstilbud, for at imødekomme forældres ønsker og behov.

Seneste nyhed...

Svensk interesse for Holstebros folkeskole

Den svenske tv-station SVT besøger 20.-21. september Holstebro for at lave et indslag om folkeskolen i Holstebro og om, hvordan der sikres bedre balance i klassesammensætningen. Helt konkret vil de svenske journalister høre mere om placeringen af tosprogede elever i kommunens skoler.

  Billede

Læs pressemeddelelsen ved at trykke på linket herunder

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Kære alle

  KMD varsler opgradering af BørneIntra.

  Tirsdag den 4. oktober 2016, i tidsrummet kl. 20.00 til kl. 23.00, vil der være lukket for alt adgang til BørneIntra på grund af opgradering.  

  Venlig hilsen

  Dagtilbud

  01-09-2016