BørneIntra v2.11

Pasning i Holstebro Kommune

Hvem skal passe dit barn og hvordan skal det passes?

 

 

I Holstebro Kommune tilbyder vi mange forskellige muligheder for børnepasning, afhængigt af dit barns alder og behov. Vi lægger vægt på god kvalitet og fleksible muligheder. Vi vil gerne medvirke til, at sikre dit barn den rigtige pasning til den rigtige tid. For at hjælpe dig, har vi samlet alle oplysninger om børnepasning på Holstebro Kommunes hjemmeside - følg linket herunder.

Vi fortsætter med at udvikle kvaliteten
Holstebro Kommune råder over godt 6300 pladser til børnepasning. Der er ca. 900 dagplejepladser, 52 institutioner og andre pasningstilbud for børn i forskellige aldre. Der sker løbende en pædagogisk udvikling, en geografisk tilpasning og en udbygning af vores pasningstilbud, for at imødekomme forældres ønsker og behov.

Seneste nyhed...

Rumleuge 2015

Så er vinderen af tegnekonkurrencen fundet.

Det blev børnene fra Bjørnegrotten i Børneuniverset Mejdal. TILLYKKE MED DET!

 

Som I kan se på plakaten har de formået at komme rundt om hele barnet, - de har hjertet med og fokus på både fysisk og psykisk sundhed.

 

Et stort TAK til alle de børn og institutioner der har deltaget, - det var svært at vælge mellem så mange fine tegninger.

 

Herfra vil vi ønske jer alle en rigtig god Rumleuge!


Venlig hilsen 
Dagtilbud

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

   

  Rambøll´s Hjernen&Hjertet - Dagtilbud

   

  Kære forældre!

   

  Holstebro Kommune har købt et IT system Hjernen&Hjertet, som skal hjælpe os med at skabe en rød tråd i arbejdet med dit barns udvikling og kvaliteten i dit barns dagtilbud.

   

  For dig som forældre betyder det bla. at

   

  • Du får mulighed for, på en enkel måde, at kunne forberede dig inden forældresamtaler om dit barns trivsel og udvikling
  • Du nemt kan besvare undersøgelser vedr. dit barns dagtilbud

   

  Systemet hjælper med at understøtte en lang række af de aktiviteter og processer, som skal danne grundlag for samarbejde og kommunikation i forbindelse med dit barns dagtilbud så som:

   

  • Forældresamtaler om dit barns trivsel og udvikling
  • Personale-, forældre- og bestyrelsessamarbejde
  • Samarbejdet mellem dagtilbuddet og forvaltningen
  • Det politiske udvalgs drøftelser af målsætninger

   

  Hjernen&Hjertet består af en række moduler, som kan benyttes hver for sig eller som en samlet model for kommunens arbejde med og dokumentation af kvaliteten i dagtilbud.

   

  I september 2015 udsender vi et spørgeskema til alle forældre vedr. brugertilfredshed og dagtilbuddets lege- og læringsmiljø. Det er vigtigt at du giver dig tid til at besvare spørgeskemaet så dit barns dagtilbud kan blive endnu bedre!

  Du vil modtage information om dette i dit barns dagtilbud.

   

   

  Venlig hilsen

   

  Inge Hansen                                          Sara Gehr                                            

  Pæd./adm. konsulent                           Pæd./adm. konsulent

  Skrevet af: Sara Gehr d. 31-08-2015