BørneIntra v2.10

Pasning i Holstebro Kommune

Hvem skal passe dit barn og hvordan skal det passes?

 

 

I Holstebro Kommune tilbyder vi mange forskellige muligheder for børnepasning, afhængigt af dit barns alder og behov. Vi lægger vægt på god kvalitet og fleksible muligheder. Vi vil gerne medvirke til, at sikre dit barn den rigtige pasning til den rigtige tid. For at hjælpe dig, har vi samlet alle oplysninger om børnepasning på Holstebro Kommunes hjemmeside - følg linket herunder.

Vi fortsætter med at udvikle kvaliteten
Holstebro Kommune råder over godt 6300 pladser til børnepasning. Der er ca. 900 dagplejepladser, 52 institutioner og andre pasningstilbud for børn i forskellige aldre. Der sker løbende en pædagogisk udvikling, en geografisk tilpasning og en udbygning af vores pasningstilbud, for at imødekomme forældres ønsker og behov.

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Førskole pr. 1.5.15

  Kære forældre til de forventningsfulde børn der snart skal starte i førskole.

   

  Pladsanvisningen har automatisk overflyttet børnene fra børnehave til førskole og betalingen fortsætter uændret frem til 1.august (skolestart).

  I skal huske, at skrive Jeres barn op via den digitale pladsanvisning, hvis I fra den 1.8.2015 ønsker plads i SFH. Dette gøres via hjemmesiden I kommer til ved at følge linket herunder.

   

  Har I allerede skrevet Jeres barn op pr. 1.5.2015 ændres datoen automatisk til 1.8.2015.

   

  Med venlig hilsen

  Borgerservice, pladsanvisningen

  Skrevet af: Sara Gehr d. 05-03-2015